Megértettem
Tájékoztatjuk, hogy weblapunk a böngészési élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ, melyről részletesen ÁSZF menüben olvashat. A weblap böngészéssel automatikusan elfogadja kezelési feltételeinket!
Főoldal Termékek ÁSZF GYIK Kapcsolat Vendégkönyv Visszajelzés
Csatlakozzon folyamatosan bővülő felhasználói közösségünkhöz, hogy Ön se maradjon le ajánlatainkról!
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
349 vásárló értékelése alapján - tervezés: ★★★★★ | minőség: ★★★★★ | gyorsaság: ★★★★★ | kapcsolattartás: ★★★★★ | ár/érték: ★★★★★
Főoldal  🔹 GYIK » Megrendelés menete lépésről lépésre...
Megrendelés menete lépésről lépésre... 2020.03.22.
Megrendelés lépésről, lépésre...
Avagy a tervezéstől a kézhezvételig.


💡Az ötlet...
Kiváló esemény, apropó közeledik amelyre egyedi dolgot szeretnél? Köteleződj el mellettünk, valósítsuk meg egyedi ötleteid együtt! Nincs más dolgod, mint kitalálni nagyjából mire és mit szeretnél.
💬 Tipp:
Házasság kötés, baba születés, születésnap, évforduló, húsvét, pünkösd, karácsony... esetleg anyák, apák- babák napja? vagy meglepnéd a párod Valentin napra? Mindenre van ötletünk!

📐Tervezés...
Mitől lesz valami jó felvarró? - Az ötletedtől! Mi azt valósítjuk meg amit pontosan Te szeretnél, ezért elengedhetetlen, hogy a legjobb tervet hozd hozzánk. A tervezéshez legalább szükséged lesz pár képre - ami a felvarródon szerepel majd - vagy legalább egy rajzra, ami alapján szerkeszthetünk. Amennyiben nem tudod hogyan kezdj neki vagy varázsold eggyé a terved szívesen segítünk több éves tapasztalatainkkal.
💬 Tipp:
Fontos, hogy pontosan ugyanaz a szín legyen? Nem akadály! Gyere el hozzánk és válaszd ki személyesen, hogy pontosan melyik színnel készítsük!
💬 Tipp:
Vegyél igénybe grafikust, aki terveid akár vektorosan elkészíti, így amennyiben ha a jövőben használnád nyomtatásokra, plakátra vagy bármire, kezedben lesz a legtökéletesebb grafika.

💻Digitalizálás...
Ha véglegesen eldőlt mit szeretnél és elküldted részünkre megrendelési szándékoddal, akkor mi több éves profi tapaszlattal állunk neki megvalósítani terveid. - Ha elkészítettük terveid akkor a részedre egy digitális hímzett képet küldünk mely tökéletesen szemlélteti a végső kész állapotot. Itt nyílik lehetőségünk, hogy változtassunk a mintán bármilyen tekintetben annak érdekében, hogy a legjobbat kapd!

🛒Megrendelés...
Ha úgy érzed, hogy tökéletesen azt kaptad amire vágytál, akkor véglegesítjük megrendelésed és elkezdjük elkészíteni a részedre. - Amennyiben úgy érzed, hogy cégünk által végzett munka nem tökéletes, jelezd a részünkre. Ha nem tudjuk az elvárásaid teljesíteni elállhatsz a vásárlástól.

⏳🧵Elkészítés...
Ha végeztünk a tervezéssel, digitalizálással akkor elkezdjük elkészíteni részedre a terméket. A felvarrókat a saját kérésednek megfelelően egyedi minta alapján, a választott színekkel készítjük. Tervezett mintáink mindig részletgazdagak, amik lehímzése időigényes. Az elkészült felvarrót több ízben minőségileg ellenőrizzük, valamint utófeldolgozás alá vetjük, így garantálva, hogy csak a legjobbat kapd! Az elkészült felvarrókat egy speciális anyaggal látjuk el, így az nagyon tartós, merev és minőségi lesz. Kérjük vedd figyelembe, hogy a jó munkához idő kell.

Ez a cikk hasznos volt a számodra? Kérlek tudasd velünk most, és adj egy lájkot rá! 👍👍👍

💙 Kedvelem ezt a cikket!
TiMo-Tex Hímzés
v 7.2γ © 2018-2024
gepihimzes.hu | felvarrohimzes.eu
Kérdése van?
Telefonáljon most!
06-30-260-8880
(H-V: 09-17)
Keressen fel:
Irjon nekünk most!
8281 Szentbékkálla,
Petőfi utca 1.
Cégünkről:
Tivadari Márk ev.
Adósz.: 68806868-1-51
Nytsz: 52278367