Megértettem
Tájékoztatjuk, hogy weblapunk a böngészési élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ, melyről részletesen ÁSZF menüben olvashat. A weblap böngészéssel automatikusan elfogadja kezelési feltételeinket!
Főoldal Termékek ÁSZF GYIK Kapcsolat Vendégkönyv Visszajelzés
Csatlakozzon folyamatosan bővülő felhasználói közösségünkhöz, hogy Ön se maradjon le ajánlatainkról!
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
349 vásárló értékelése alapján - tervezés: ★★★★★ | minőség: ★★★★★ | gyorsaság: ★★★★★ | kapcsolattartás: ★★★★★ | ár/érték: ★★★★★
Főoldal  🔹 GYIK » Hogyan készül a felvarró?
Hogyan készül a felvarró? 2020.03.13.
Felvarró készítés...
Avagy a tervezéstől a kézhezvételig.A felvarró tervezés folyamata képekben.


Bizonyára érdekel milyen lépéseken, és egyes folyamatokon megy keresztül ötleted, miután megkerestél minket, hogy azt készítsük el neked. Összeszedtük, hogy tudd és lásd, milyen folyamatok során nyeri el végső, elbűvölő formáját egyedileg elkészített felvarród.

💡 Az ötlet megfogalmazása:
Bármilyen esemény képes arra, hogy egy jó felvarróval lepd meg barátaid, társaid, amit aztán majd közösen viselhettek. Az esemény adott, az ötlet, hogy a felvarród a TiMo-Tex-re bízod, már megvan! Nem mindenki tudja szavakba önteni, hogy pontosan mi is jár a fejében, ha Te is ilyen vagy ne csüggedj, hiszen nekünk akár le is rajzolhatod! Bemutató képünk első állomása egy szabadkezes skicc, ami tökéletes alapot ad egy jó szerkesztéshez!

📐 A grafikai minta készítése:
Nem ez az első, hogy tervezel? Grafikus tudással rendelkezel és ötleteid már rég képbe öntötted? Bizonyos lépések szinte bármikor átugorhatóak! Ha Te is ilyen vagy, a mi munkánk már csak a 3. bemutatóképtől kezdődik.
Ha nem vagy ezek között ne búsult, mert több éves tapasztalattal képeid, rajzaid, ötleteid alapján elkészítjük vektoros grafikád a legjobb tudásunk szerint, melyből a legprofibb mintát kaphatod!

🖼 A digitális hímzésmintához vezető út:
Ha elkészült a terv, akkor máris hátra dőlhetsz! Miért? – A legjobbakra bíztak felvarród, ezért innentől már csak az apró részletek megbeszélése, a minta végső pontosítása és a színek miatt fogjuk megzavarni a mindennapjaid. Ha elkészült a hímzésminta grafikusan elfogjuk küldeni neked.
Ez a minta szinte megszólalásig hasonlít egy lehímzett példányhoz, így tökéletesen fogja neked tükrözni, hogy mit is kapsz tőlünk. Te is észrevetted?!

🧶 A lehímzés:
Ha mindent megbeszéltük, akkor már csak a gépeken a sor… Automatizált, 10 színes – a piacon elérhető legmodernebb hímző gépünk áll rendelkezésedre, hogy a mintád bármikor elkészítse!

🔍 A utóellenőrzés, végső feldolgozás:
Utóellenőrzés!! Több hímző nem ad a termékeire amikor kiadja kezéből, de ezek nem mi vagyunk! Felvarróinkat mindig egyesével ellenőrizzük és a megbújó véletlenül bennmaradt szálakat kézzel eltávolítjuk, hogy tökéletes mintát kapj. Ha ez megvan…
Termékeinket további titkos összetevőkkel látjuk el, hogy azok a mindennapos viselés során ellenállóbbak legyenek a rájuk ható erőkkel szemben, így:
✔️⚠️ Extrém felhasználás a mindennapokban,
✔️🔆 Napsugárzása, napfény, meleg,
✔️🚿  Mosás
– és a termék továbbra is merev, élénk színű.

Ez a cikk hasznos volt a számodra? Kérlek tudasd velünk most, és adj egy lájkot rá! 👍👍👍

💙 Kedvelem ezt a cikket!
TiMo-Tex Hímzés
v 7.2γ © 2018-2024
gepihimzes.hu | felvarrohimzes.eu
Kérdése van?
Telefonáljon most!
06-30-260-8880
(H-V: 09-17)
Keressen fel:
Irjon nekünk most!
8281 Szentbékkálla,
Petőfi utca 1.
Cégünkről:
Tivadari Márk ev.
Adósz.: 68806868-1-51
Nytsz: 52278367