Megértettem
Tájékoztatjuk, hogy weblapunk a böngészési élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ, melyről részletesen ÁSZF menüben olvashat. A weblap böngészéssel automatikusan elfogadja kezelési feltételeinket!
Főoldal Termékek ÁSZF GYIK Kapcsolat Vendégkönyv Visszajelzés
Csatlakozzon folyamatosan bővülő felhasználói közösségünkhöz, hogy Ön se maradjon le ajánlatainkról!
Elfelejtett jelszó | Regisztráció
349 vásárló értékelése alapján - tervezés: ★★★★★ | minőség: ★★★★★ | gyorsaság: ★★★★★ | kapcsolattartás: ★★★★★ | ár/érték: ★★★★★
Főoldal  🔹 GYIK » Hol tart a megrendelésem??
Hol tart a megrendelésem?? 2020.04.22.
Hol tart a megrendelésem?
Avagy a megrendelés kezdetétől a végéig - mit látok, mit kapok.


(1) Amennyiben rendelésed leadásra került, úgy rögtön megjelenik az állandó értesítő, hogy jelenleg számszerűen hány folyamatban lévő megrendelésed van:


(2) Amíg egyéb értesítést nem küldünk a számodra, rendelésed állapotát követheted 📚 Előző megrendeléseim menü pont alatt. Ebben a menüben gyors áttekintésre van lehetőséged a már befejezett megrendeléseid és a folyamatban lévők kapcsán.


(3/A) Milyen állapotokat láthatok a megrendeléseim mellett?


(3/B) A nagyító ikonra (🔍) történő kattintás után kibonthatod a megrendelésed megtekintheted tételesen a folyamatot. - Rendeléseddel kapcsolatban minden fontos adatot egybe gyűjtöttünk neked itt:


(4) Ha elkészítettük a megrendelésed és azt postára feladtuk üzenetet fogsz kapni tőlünk itt a weblapon. Az üzenet küldés tényét mindig egy miniértesítőben is megküldjük a regisztrált e-mail címedre:


(5) Az üzenetek (📧) menü alatt láthatod a részedre küldött értesítőket, vagy általunk küldött leveleket:


(6) Az Ön részére csomagot küldtünk! - Avagy értesítünk, ha a levelet/csomagot a részedre feladtuk és annak érkezése várható.


(7) Ha megrendelésed fizetési szakaszba érkezett, ismételten értesítünk róla, de ezúttal már egy komplex levélben, amibe össze szedtük neked a legfontosabb tudni valókat!:


(8) Az általunk küldött csomagban mindenkoron megtalálod a számla eredeti 1 példányát. A számla alapján hajtsd végre a teljesítést (banki átutalást) a részünkre. Ha ez megtörtént, rendszerünkben jóváírjuk, amit jelzünk a részedre:


(9) Mivel véleményed a legfontosabb számunkra, ezért a (8) ponttal szinte egy időben elküldjük megrendeléseddel kapcsolatos utolsó üzenetünket:


Köszönjük megrendelésedet! Ha tetszett ez a cikk kérlek a lapő alján ne felejtsd el tudatni velünk és nyomj egy like-ot! 👍

TiMo-Tex csapata

Ez a cikk hasznos volt a számodra? Kérlek tudasd velünk most, és adj egy lájkot rá! 👍👍👍

💙 Kedvelem ezt a cikket!
TiMo-Tex Hímzés
v 7.2γ © 2018-2024
gepihimzes.hu | felvarrohimzes.eu
Kérdése van?
Telefonáljon most!
06-30-260-8880
(H-V: 09-17)
Keressen fel:
Irjon nekünk most!
8281 Szentbékkálla,
Petőfi utca 1.
Cégünkről:
Tivadari Márk ev.
Adósz.: 68806868-1-51
Nytsz: 52278367